Gratis 14 dagen EEVA’s Valutanieuws

Heeft u er wel eens over nagedacht dat 1 cent koersbeweging in EUR/USD over USD 1 mln u EUR 8.000 kan kosten?

Online zijn er veel bronnen met informatie over de financiële markten beschikbaar. Er zijn zelfs zoveel bronnen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bespaar tijd in het afstruinen van informatie over beurzen, rentes en valutamarkten. Iedere ochtend verzamel ik het belangrijkste nieuws van verschillende kanalen en geef ik mijn visie over de internationale handel die dag. Met mijn kijk op de bewegingen van de dag. Met EEVA’s Valutanieuws bent u met het lezen van één e-mail volledig op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen die invloed kunnen hebben op uw beslissingen.

EEVA’s valutanieuws geeft richting, stimuleert en motiveert om bewust te worden van uw valutarisico en om actie de ondernemen. Dat levert u geld, rust, minder risico en minder stress op.

Ontvang dagelijks nieuws over de beurzen, valutahandel en andere gerelateerde zaken overzichtelijk in één mail. Iedere ochtend rond 9.30 uur in uw mailbox. Kort en overzichtelijk in begrijpelijke taal. De ideale start van de dag voor uw internationaal handelende bedrijf.

Wilt u ook dagelijks het actuele valutanieuws ontvangen? Vul hiernaast uw gegevens in en ontvang EEVA’s Valutanieuws 14 dagen gratis!


Klanten aan het woord over EEVA’s Valutanieuws

Hartstikke leuk en scherp!
Guido Nafzger – Van Doorn Container parts

Leuk taalgebruik, begrijpelijk en helder
Pieter Immerzeel – Axia Vegetable Seeds

Top, Erna aan het woord, jouw visie op de gebeurtenissen in de wereld. Recht voor zijn raap, helemaal jij, niks aan veranderen!

Je schrijft erg leuk, bondig, to the point. Ook leuk dat je je eigen mening erin verwerkt.