EEVA

Over EEVA

Op 1 april 2015 ben ik gestart met mijn bedrijf EEVA. Een mooie datum, maar EEVA is zeker geen grap.
EEVA staat voor Erna Erkens Valuta Advies.

Na 35 jaar werkervaring in de financiële markten bij 2 verschillende banken, wilde ik als zelfstandige aan de slag gaan. Bij veel bedrijven staat het onderwerp ‘valutarisico’ op een plaats op de agenda, die niet overeenkomt met de invloed die valutabewegingen kunnen hebben op het resultaat. Ik merkte dat er binnen het MKB veel behoefte is aan kennis en ondersteuning bij o.a. valutarisico’s.

Met EEVA deel ik mijn kennis op verschillende manieren om in deze behoefte te voorzien. Dit doe ik niet alleen. Mijn kennis van de financiële markten wordt aangevuld met kennis op het gebied van Marketing en Communicatie door mijn nichten Dorine en Karin.

We bundelen onze krachten om onze klanten op de best mogelijke manier te helpen. Het doel is om kennis bij medewerkers te vergroten en zo de bedrijven op de goede argumenten de beste keus te laten maken en de marge te verhogen!

Naast EEVA ben ik al jaren gelukkig met mijn partner en mijn 2 bonuskinderen, die al enige jaren de deur uit zijn. Maar gelukkig hebben we Dobby nog, natuurlijk de liefste hond van de wereld. Dobby zorgt er voor dat ik bijna elke dag mijn hoofd even kan leegmaken op het strand. Even heerlijk uitwaaien zet me weer op scherp, waardoor ik mijn klanten nóg beter van dienst kan zijn! Ik heb die mogelijkheid, omdat wij gedeeltelijk in Monster wonen en in Rotterdam. Zo combineer ik het beste van twee werelden, de vrijheid van het strand en het bruisende leven in de stad.

Mijn overtuiging is dat de mens altijd centraal hoort te staan, ook bij bedrijven. Vanuit die overtuiging werk ik met klanten, partners en collega’s. Ik laat mij inspireren door bijvoorbeeld Simon Sinek. Voor mij een hele belangrijke, maar zeker niet de enige. Ook Jack Daly, Tony Robbins, Ben Tiggelaar, Patrick Lencioni en Brené Brown en sinds kort Keith Cunningham zijn voor mij voorbeelden waar ik nog elke dag heel veel van leer.

Met deze bronnen van inspiratie probeer ik mijzelf elke dag weer te verbeteren en zo de beste versie van mezelf te zijn. Ik vind het belangrijk om van waarde te zijn voor de mensen die dicht bij mij staan en mij dierbaar zijn. Daarnaast wil ik ook graag waarde toevoegen aan Internationaal handelend Nederland. Mijn missie is om met EEVA de belangrijkste kennispartner te zijn voor ieder Internationaal handelend bedrijf met een valutarisico.

Kennen wij elkaar nog niet? Dan kom ik graag bij je langs voor een kopje koffie.

Bel of mail gerust!