Erna Erkens Valuta Advies, uw betrouwbare partij bij valutamanagement

Wanneer u buiten de Eurozone zaken gaat doen, stuurt of ontvangt u vaak een factuur in vreemde valuta. De koers en dus de waarde van uw geld fluctueert continu. Stuurt of ontvangt u facturen in vreemde valuta, dan loopt u het risico dat door een koersdaling uw geld minder waard wordt. Met andere woorden, de opbrengst van uw goederen of diensten is feitelijk minder waard geworden dan u op voorhand had beoogd. Wilt u dit risico zoveel mogelijk afdekken, dan schakelt u Erna Erkens Valuta Advies voor uw valutamanagement in.

Wat kan Erna Erkens Valuta Advies voor u betekenen?

Allereerst helpen wij u op professionele wijze financiële risico’s bij facturatie in vreemde valuta in te dekken. Uw valutamanagement is bij ons in goede handen. Daarnaast kunt u zich abonneren op EEVA’s Valutanieuws. U krijgt dagelijks zo rond de klok van tien uur een e-mail met daarin een overzicht van zaken die spelen op de valutamarkt. EEVA’s Valutanieuws is in begrijpelijke taal, u krijgt door het lezen van één mail inzicht in wat er op de valutamarkt speelt.
Internationale transacties zorgen voor extra kosten voor uw bedrijf. U kunt EEVA inschakelen om samen met u een kostenanalyse te maken. Op basis daarvan kijken we waar u kosten kunt besparen en marge kunt vergroten. Indien nodig onderhandelen we met uw bank of trader over de kosten die zij rekenen.

Sparringpartner en trainingen

Zoekt u een sparringpartner op het gebied van valuta- en rentemanagement? Neem dan contact op met Erna Erkens Valuta Advies. Samen brainstormen over de huidige situatie en benodigde veranderingen, kan soms tot heel andere inzichten leiden. Verder is het mogelijk om bij ons een training op maat te volgen. Op basis van uw wensen en het huidige niveau ontwikkelen wij een training op maat, speciaal voor u en uw medewerkers.

Valutamanagement door Erna Erkens Valuta Advies

Heeft valutamanagement in uw bedrijf niet de plek die het eigenlijk zou moeten hebben en wilt u dit veranderen. Neem contact met ons op en we maken meteen een afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Schrijft u zich ook in voor het overzichtelijke EEVA’s Valutanieuws? Klik hier om u direct aan te melden voor een proefabonnement!