Klanten over EEVA

Lees de ervaringen van klanten over EEVA’s Valutanieuws

Voor onze export naar dollar gebieden en het Verenigd Koninkrijk is een goed advies op gebied van koersontwikkelingen van essentieel belang. EEVA’s valutanieuws is kort en bondig geschreven, maar vooral ook waardevol omdat het een onafhankelijk valuta advies is.

Krijn den DeurwaarderLamb Weston /Meijer over EEVA
Credit Controller
Lamb Weston / Meijer

Het Valutanieuws is voor mij heel waardevol en zeker aan te raden, omdat ik dagelijks genoeg andere zaken te doen heb. In deze roerige financiële tijden gebeurt er bijna dagelijks wel ergens wat grote invloed kan hebben op de valuta’s. Wij als bedrijf importeren veel uit China en dan is het prettig dat je elke dag een update van de dollar ontvangt.

Jan Duifhuizenduifhuizen_tassen_koffers
General Manager
Duifhuizen Tassen&Koffers

Iedere morgen een plezierig leesbare samenvatting van het nieuws met hier en daar een leuke prikkelende opmerking. In een paar minuten ben je weer helemaal bij en op de hoogte van alle marktontwikkelingen!

Jaco MoelkerEcotank BV
‎Financial Controller
Ecotank BV

Dagelijks in een korte update ALLES van valuta, financiële markten, de verwachtingen, belangrijke economische cijfers te horen krijgen. Daar waar ik denk meer van te willen weten ga ik verder op zoek. Heerlijk geschreven en je kan snel alles tot je te nemen.

Mia Megens
‎Financial Directoranova-seafood
Anova Seafood BV

Dagelijks duidelijk en helder overzicht van valuta’s en de financiële markten.
Een positief kritische kijk op de wereld aangevuld met een vleugje humor. Het bericht van de dag waar je naar uitziet!

Rick de Haan
RIX Commercial Services

Goed om de dag te beginnen met een leuk geschreven samenvatting van relevante nieuwstopics.

Duncan Eduardiris-corporate-finance
Partner
IRIS Corporate Finance

Dagelijkse samenvatting – kort en bondig – van een aantal zinvolle, interessante zaken op financieel/economisch terrein. Leuke stijl van berichtgeving, gemakkelijk verteerbaar en humorvol.

Peter Blomalpha-food-group
Export Manager
Alpha Food Group

In februari ben ik gevraagd om aan te schuiven in het televisieprogramma ‘Ondernemen Doen We Zo’ RTL7. Daar zat ik aan tafel met Hans van Breukelen, een fantastische ervaring!

Voor dit programma ging presentator Jeroen Smits ook langs bij twee van mijn klanten. Leuk om te horen hoe klanten over mij denken en mijn kennis en advies ervaren.

Paul van Velzen van Aldebaran Commodities.

Max Blom van Mbrands International