Lees de ervaringen van klanten over EEVA​

Shawn Harris

CEO - Orange Wings

It’s a pleasure to read Erna’s daily currency news (EEVA’s Valutanieuws). I appreciate her clear opinion that I can count on every morning. Currencies are not an easy profession and there is no guarantee that Erna is right, but she has a great feeling for the trends. She explains it in an easy language that anyone can understand. She also offers courses and consulting services that are great for anyone trying to learn more about currency risk.”
Website Orang Wings

Niels Grotz

Managing Director - Chemship BV

Mooie compacte dagelijkse update van wat er die dag gaande is en waardevolle data wat betreft commodity prijzen, beurskoersen, rentes en valutakoersen. Sta altijd een stapje voor als ik dit gelezen heb.
Website Chemship BV

Harrie Huisman

Finance Director - KH Chemicals

Met veel handel in USD is het belangrijk op tijd in te dekken. De inzichten van EEVA over de bewegingen in koers en sentiment helpen ons de juiste beslissingen te nemen. Verder is de nieuwsbrief duidelijk en toegankelijk en prettig om te lezen.
Website KH Chemicals

Alex Granneman

Trader - Argolanda BV

Dagelijks de dag beginnen met een glimlach. Naast de
Rotterdamse humor, rechtdoorzee onafhankelijk advies omtrent valuta
ontwikkelingen. Van vitaal belang voor bedrijven handelend in vreemde valuta.
Website Argolanda BV

Krijn-den-Deurwaarder

Krijn den Deurwaarder

Credit Controller - Lamb Weston

Voor onze export naar dollar gebieden en het Verenigd Koninkrijk is een goed advies op gebied van koersontwikkelingen van essentieel belang. EEVA’s valutanieuws is kort en bondig geschreven, maar vooral ook waardevol omdat het een onafhankelijk valuta advies is.
Website Lamb Weston

Jan Duifhuizen - Duifhuizen Tassen Koffers

Jan Duifhuizen

General Manager
Duifhuizen Tassen & Koffers

Het Valutanieuws is voor mij heel waardevol en zeker aan te raden, omdat ik dagelijks genoeg andere zaken te doen heb. In deze roerige financiële tijden gebeurt er bijna dagelijks wel ergens wat grote invloed kan hebben op de valuta’s. Wij als bedrijf importeren veel uit China en dan is het prettig dat je elke dag een update van de dollar ontvangt.
Website Duifhuizen

Ecotank BV

Jacco Moelker

Financial Controller - Ecotank BV

Iedere morgen een plezierig leesbare samenvatting van het nieuws met hier en daar een leuke prikkelende opmerking. In een paar minuten ben je weer helemaal bij en op de hoogte van alle marktontwikkelingen!
Website Ecotank BV

Mia Megens

Financial Director - Anova Seafood BV

EEVA zorgt ervoor dat ik elke dag up to date ben met betrekking tot informatie van koersen, markten en veel informatie wanneer welke economische cijfers worden aangekondigd, wat soms een voorsprong kan geven wat komen gaat. Het wordt beknopt en professioneel beschreven en bespaart mij de tijd om deze belangrijke zaken uit allerlei kranten, nieuwsmedia te moeten halen. Dus een dagelijks topblad voor mij. Website Anova Seafood

Rick de Haan

RIX Commercial Services

Dagelijks duidelijk en helder overzicht van valuta’s en de financiële markten. Een positief kritische kijk op de wereld aangevuld met een vleugje humor. Het bericht van de dag waar je naar uitziet!
Website RIX

Duncan Eduard

Partner - IRIS Corporate Finance

Goed om de dag te beginnen met een leuk geschreven samenvatting van relevante nieuwstopics.
Website IRIS

Peter Blom

Export manager - Alpha Food Group

Dagelijkse samenvatting – kort en bondig – van een aantal zinvolle, interessante zaken op financieel/economisch terrein. Leuke stijl van berichtgeving, gemakkelijk verteerbaar en vol humor.
Website Alpha Food Group

Evelien Koenen

Adjunct Directeur Financiële Zaken - LTL Woodproducts B.V.

Super ervaring! Kwalitatief en persoonlijk advies. De dagelijkse nieuwsbrief is ook erg waardevol. Zo ben je altijd up to date in de financiële wereld. Daarnaast heb ik ook de Masterclass gevolgd, dit was erg leerzaam en goed te volgen.
LTL Woodproducts B.V.

Een tijdje terug ben ik gevraagd om aan te schuiven in het televisieprogramma ‘Ondernemen Doen We Zo’ RTL7. Daar zat ik aan tafel met Hans van Breukelen, een fantastische ervaring! Voor dit programma ging presentator Jeroen Smits ook langs bij twee van mijn klanten. Leuk om te horen hoe klanten over mij denken en mijn kennis en advies ervaren. Paul van Velzen van Aldebaran Commodities. Max Blom van Mbrands International