Klanten over EEVA

Lees de ervaringen van klanten over EEVA's Valutanieuws

It’s a pleasure to read Erna’s daily currency news (EEVA’s Valutanieuws). I appreciate her clear opinion that I can count on every morning. Currencies are not an easy profession and there is no guarantee that Erna is right, but she has a great feeling for the trends. She explains it in an easy language that anyone can understand. She also offers courses and consulting services that are great for anyone trying to learn more about currency risk."
Shawn Harris
CEO - Orange Wings
Voor onze export naar dollar gebieden en het Verenigd Koninkrijk is een goed advies op gebied van koersontwikkelingen van essentieel belang. EEVA's valutanieuws is kort en bondig geschreven, maar vooral ook waardevol omdat het een onafhankelijk valuta advies is.
Krijn-den-Deurwaarder
Krijn den Deurwaarder
Credit Controller - Lamb Weston
Het Valutanieuws is voor mij heel waardevol en zeker aan te raden, omdat ik dagelijks genoeg andere zaken te doen heb. In deze roerige financiële tijden gebeurt er bijna dagelijks wel ergens wat grote invloed kan hebben op de valuta's. Wij als bedrijf importeren veel uit China en dan is het prettig dat je elke dag een update van de dollar ontvangt.
Jan Duifhuizen - Duifhuizen Tassen Koffers
Jan Duifhuizen
General Manager - Duifhuizen Tassen & Koffers
Iedere morgen een plezierig leesbare samenvatting van het nieuws met hier en daar een leuke prikkelende opmerking. In een paar minuten ben je weer helemaal bij en op de hoogte van alle marktontwikkelingen!
Ecotank BV
Jacco Moelker
Financial Controller - Ecotank BV
Dagelijks in een korte update ALLES van valuta, financiële markten, de verwachtingen, belangrijke economische cijfers te horen krijgen. Daar waar ik denk meer van te willen weten ga ik verder op zoek. Heerlijk geschreven en je kan snel alles tot je te nemen.
Mia Megens
Financial Director - Annova Seafood BV
Dagelijks duidelijk en helder overzicht van valuta's en de financiële markten. Een positief kritische kijk op de wereld aangevuld met een vleugje humor. Het bericht van de dag waar je naar uitziet!
Rick de Haan
RIX Commercial Services
Goed om de dag te beginnen met een leuk geschreven samenvatting van relevante nieuwstopics.
Duncan Eduard
Partner - IRIS Corporate Finance
Dagelijkse samenvatting - kort en bondig - van een aantal zinvolle, interessante zaken op financieel/economisch terrein. Leuke stijl van berichtgeving, gemakkelijk verteerbaar en vol humor.
Peter Blom
Export manager - Alpha Food Group
In februari ben ik gevraagd om aan te schuiven in het televisieprogramma ‘Ondernemen Doen We Zo’ RTL7. Daar zat ik aan tafel met Hans van Breukelen, een fantastische ervaring! Voor dit programma ging presentator Jeroen Smits ook langs bij twee van mijn klanten. Leuk om te horen hoe klanten over mij denken en mijn kennis en advies ervaren. Paul van Velzen van Aldebaran Commodities. Max Blom van Mbrands International