Koersrisico voorkomen met de kennis van Erna Erkens Valuta Advies

Koersrisico is het risico wat onder andere beleggers lopen doordat de waarde van hun belegging flink kan fluctueren. Wanneer u zaken doet met bedrijven buiten de Eurozone en u factureert hen in een vreemde valuta, dan loopt u dit risico net zo. De kans bestaat dat bij waardedaling de opbrengst van uw goederen en diensten in negatieve zin beïnvloed wordt. Koersrisico ondervangen doet u door Erna Erkens Valuta Advies in te schakelen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Erna Erkens Valuta Advies helpt u met het beheren van geldstromen in vreemde valuta. Dalingen en stijgingen van de waarde van valuta hebben effect op de waarde van de transactie. Om te voorkomen dat uw opbrengst lager wordt, schakelt u onze expertise in. Daarnaast is het handig om u op onze EEVA’s Valutanieuws te abonneren. Dagelijks krijgt u een actueel overzicht van de belangrijke zaken op de valutamarkt in uw inbox, in duidelijke en begrijpelijke taal. Ook op het gebied van kostenbesparing kunnen wij u de helpende hand bieden. Wij bekijken hoe de kosten van uw leverancier voor van beperken van risico’s bij valutaschommelingen, zich verhouden tot uw bedrijfsprofiel. Indien van toepassing, gaan we opnieuw de onderhandeling met deze leverancier aan om uw kosten te verlagen.

Training & advies

Naast advies op het gebied van koersrisico, kunt u ons ook als sparringpartner inschakelen. Wij denken graag met u mee op het gebied van uw financiële risico’s en adviseren u waar gewenst. Verder kunnen wij uw personeel met financiële achtergrond training geven in ons specifieke vakgebied. De trainingen zijn op maat gemaakt en worden indien noodzakelijk tijdens de training nog verder geoptimaliseerd. Trainingen duren 1,5 tot 2 uur, interactief en gericht op uw situatie. Zo wordt de kennis optimaal opgenomen.

Erna Erkens Valuta Advies inschakelen

Voor advies over het indekken van koersrisico’s neemt u contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Verder abonneert u zich natuurlijk ook op EEVA’s Valutanieuws om van de meest actuele stand van zaken op de valutamarkt op de hoogte te blijven. Horen wij snel van u?